Jornades

3 d’octubre de 2014  I Jornada Per una PIME més competitiva

En un format dinàmic, els membres del Grup d’Assessors realitzem jornades amb unes 10 ponències d’uns 8 minuts cadascuna. Aquestes ponències s’adapten a públics específics i estan dirigides a assessorar tant en l’àmbit de dret, com d’empresa i emprenedoria.

Si estàs interessat en el nostre servei, pots contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic dgomez@acedecatalunya.org


 

5  de juny de 2015   II Jornada Per una PIME més competitiva

II Jornada Per una PIME més competitiva organitzada per l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE), realitzada al Parc Arqueològic de Gavà amb l’objectiu d’actuar com un punt de suport de les petites i mitjanes empreses.


 

27 de novembre 2015 III Jornada Per una PIME més competitiva

III Jornada Per una PIME més competitiva. L’Evolució imprescindible de la pime a la Sala d’Actes Media TIC, organitzada per l’Associació Catalana, d’Executius, Directius i Empresaris amb la col•laboració del Grup d’Assessors de l’ACEDE.


 

10 de juny de 2016 I Jornada solidàriaLa gestió empresarial en època d’incertesa

Jornada solidària contra la pobresa alimentària organitzada per l’Associació Catalana d’Executius, Directius i Empresaris (ACEDE) amb la col·laboració de Creu Roja Catalunya.

 

27 d’octubre de 2017 II Jornada solidària “L’Espiral del conflicte”

Nou format de jornada dirigida a empresaris que combina les ponències tradicionals amb càpsules de role-playing per donar més protagonisme al públic.

La recaptació a estat destinada per lluitar en contra de la pobresa alimentària.

Deixa un comentari